Razvodi se William Levy: Objavio, zatim požalio

Piše: I.J.

William Levy najavio je da se razvodi od supruge Elizabeth Gutierrez  nakon 18 godina braka, no nekoliko minuta kasnije je požalio i objavu izbrisao. Kako to inače biva u svijetu društvenih mreža, objava nije mogla proći neopaženo od njegovih više od devet milioa pratitelja.

William Levy na iznenađenje mnogih otkrio je da su on i majka njegove djece, talentirana glumica Elizabeth Gutierrez, odlučili prekinuti vezu nakon 18 godina zajedničkog života i dvoje djece Christophera i Kailey Levy.

Glasine  o razvodu Williama Levyja i Elizabeth Gutierrez kružile su godinama, no par se ponovno pojavio zajedno, ostavljajući po strani kritike.

Iako su oboje objavili mnogo prekrasnih fotografija sa svojom djecom, u posljednje vrijeme nisu viđeni zajedno iako su ih i dalje smatrali jednim od najljepših i najtalentiranijih parova u aktualnoj estradi.

U poruci Williama Levyja u kojoj je potvrdio svoju rastavu i eventualni razvod jasno je stavio do znanja da će i on i Elizabeth Gutierrez tražiti najbolji način da budu bliski svojoj djeci, koja su i dalje bila prioritet za oboje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti