Dao joj je svoj sako i zavodljivo se smješkao: Jason Momoa je ovim potezom potvrdio razvod?

Piše: S.P.

Čini se da glumac Jason Momoa (42) nije dugo tugovao nakon objave razvoda od Lise Bonet (54) u koju je bio zaljubljen još kao klinac.

“Nježni div” i “najveći papučar Hollywooda’, kako su ga prozvali, opustio se u nedelju na zabavi Vanity Fair-a nakon dodjele prestižne nagrade Oscar u društvu Kate Beckinsale (48). Glumica i Jason su se gledali sa smješkom i nisu se odvajali jedno od drugoga cijele večeri što su paparazzi snimili.

Zvijezda “Igre prijestola” ponijela se džentlmenski prema Kate pa joj je dao svoj sako kada je zahladilo i kad ga je obukla, držao je za njegov gornji dio i gledao je očarano. Mnoge je iznenadio prizor glumaca koji su se ponašali kao da su sami i nisu marili za znatiželjne poglede.

Inače, Momoa je sredinom januara na Instagramu objavio da se razvodi od Lise i podijelio njihovu zajedničku izjavu.

Svojevremeno je dobio nadimak “najveći papučar Holivuda” kada je otkrio kakav je u stvarnom životu.

– Možda izgledam krupno i žilavo, ali nisam. Nisam gazda čak ni u svojoj kući. Apsolutno se bojim svoje žene, rekao je sasvim iskreno.

Inače, glumica s kojom je Momoa snimljen nakon dodjele Oskara, poznata je po kratkim vezama s mlađim muškarcima. Ljubila je komičara Pitta Davidsona(28), koji je sada u vezi s Kim Kardashian.

Pročitajte još