Za supruginu nevjeru saznao je iz medija: Razveo se 3 puta, a u braku je s 39 godina mlađom ljepoticom

Piše: Azra

Dennis Quaid slavi 68. rođendan, a nekad je bio neodoljiv ženama koje su isticale da je s godinama sve šarmantniji.

Glumac je svoju karijeru započeo 70-ih godina i iza sebe ima stotinjak uloga. Jedan od njegovih najpopularnijih filmova je komedija ‘Zamka za roditelje’ u kojem je Lindsay Lohan tumačila njegove kćerke blizanke, a obožavana, pokojna Natasha Richardson je utjelovila njegovu bivšu nekadašnju ljubav s kojom je dobio djecu.

Iako iza sebe ima impresivnu karijeru i Dennisov glumački talent nije sporan, posljednjih godina je u fokusu njegov ljubavni život. Dennis se 2. lipnja 2020. oženio s 39 godina mlađom Laurom Savoie u odamaralištu u Santa Barbari. Vjenčanje se dogodilo spontano nakon što su ranije pomicali datum zbog pnademije koronavirusa.

Zaručili su se u listopadu 2019. i to je iznenadilo javnost jer su bili zajedno tek nekoliko mjeseci. Zbog razlike u godinama su naišli na brojne kritike.

-Ljubav se jednostavno dogodi i iznenadi te. Nisam tražio toliku dobnu razliku ili nekoga tko je toliko mlađi od mene. Upoznao sam je na poslovnom događaju i veza se postupno razvila. Ne možeš odlučiti u koga ćeš se zaljubiti. Ne zaljubljujem se lako, odgovorio je Quaid na ružne komentare.

Zanimljivo je da je Dennisov sin, glumac Jack Quaid (29) stariji od njegove supruge Laure. Glumac je dobio sina s kolegicom Meg Ryan (60) s kojom je bio u braku od 1991. do 2001. Njihov buran razvod se odvio pred očima javnost.

Naime, u javnost je procurilo da je Meg započela romansu s Russellom Croweom dok su snimali skupa film ‘Dokaz života’. Afera je šokirala sve i Quaid je odmah zatražio razvod od glumice.

Ryan se opravdavala da nije samo ona kriva za krah braka te da je i Dennis bio nevjeran. Meg i Russell nisu potrajali, a njihov film je imao osrednje ocjene i pokazao da bilo kakav publicitet nije uvijek dobar.

Quaidu je brak s Laurom četvrti po redu. Od 2004. do 2018. je bio oženjen s agenticom za nekretnine Kimberly Buffington s kojom je dobio sina i kćer. Prva supruga mu je bila glumica P.J. Soles (71) s kojom je bio u braku od 1978. do 1983.

Inače, Dennis ima dosta zajedničkog s bivšom suprugom Meg jer oboje su narušili izgled svog lica zahvatima. Glumac se htio pomladiti i držati korak sa svojom mlađahnom ljubavi Laurom pa je otišao na botoks zbog kojeg jedva pomiče lice.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti