Srbijanska voditeljica koja je čitala bodove na Eurosongu postala hit. Vidite li zašto?

Piše: Azra

Srbijanska voditeljica Dragana Kosjerina postala je hit na društvenim mrežama nakon što je u finalnoj emisiji Eurosonga čitala bodove srpskog žirija odjevena kao Konstrakta, a pripremila je i koreografiju.

Dragana je stavila periku sa šiškama, a pred njom je bio i lavor. Oduševljenje njenim javljanjem nisu skrivali ni voditelji Eurosonga.

“Sjajna koreografija”, poručio joj je jedan od voditelja nakon što je otkrila kako je Srbija svojih 12 bodova dodijelila predstavniku Azerbajdžana.

Voditeljica je reakcije izazvala i na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Eurosong je ove godine završio pobjedom Ukrajine. Srbijanska predstavnica Konstrakta s pjesmom In corpore sano završila je na petom mjestu.

Konstrakta je definitivno osvojila publiku u Europi. Njeni eurovizijski nastupi su među najgledanijima na YouTubeu, a postala je i pravi hit na društvenim mrežama.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti