Adriana Lima neobičnim trudničkim izdanjem ponovo skrenula pažnju na sebe

Piše: E.M.

Baš kada smo pomislili da je Rihanna pokazala baš sve, Adriana Lima odlučila je krenuti njenim stopama i predstaviti svoje nesvakidašnje trudničke kombinacije. Manekenka je trenutno gošća 75. Filmskog festivala u Cannesu s vjerenikom Andre Lemmersom a modnim izdanjima je ponovo uspjela skrenuti pažnju na sebe.

Photo: Patricia De Melo Moreira/ AFP

Ovog puta, odlučila je pokriti stomak ali otkriti ostatak tijela. Pojavila se u lepršavoj, dugoj haljini koja je imala ogrtač. Osim bujnog dekoltea,ono što je svima zapalo za oko je duboki razrez koji je otkrivao njenu nogu a u jednom trenutku se čak mogao vidjeti i njen donji veš.

Vrijeme širokih trudničkih haljina i majica je izgleda već uveliko iza nas, a poznate dame redovno pomjeraju granice trudničke mode.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti