Katie Holmes prvi se put pojavila s novim dečkom i ne krije koliko je sretna i zaljubljena

Piše: S.P.

Nakon što su nedavno primijećeni u šetnji Manhattanom, Katie Holmes odlučila je svog novog dečka, 33-godišnjeg muzičara Bobbyja Wootena III. dovesti na jedno službeno događanje prepuno novinara i svima pokazati koliko je istinski zaljubljena.

Simpatična Katie nije se odvajala od novog odabranika te su spremno pozirali zajedno, a koliko mu je naklonjena pokazala je zagrljajima, poljupcima i dodirima.

Dok je glumica odabrala žutu haljinu koja je bila odličan kontrast njezinu tamnom tenu i kosi, Bobby se opredijelio za smaragdno odijelo u kombinaciji s crnom košuljom.

Inače, Bobby je izuzetno talentirani muzičar, kompozitor i basist. Za svoj je rad nagrađen i prestižnom nagradom Grammy, a impresivno je to da je samouki basist.

Rad sa svjetski poznatim zvijezdama nije mu novost. Sarađivao je između ostalog s Jennifer Lopez, Macom Millerom i Jennifer Hudson. Aktivan je i na Broadwayu te predaje na prestižnom njujorškom sveučilištu NYU.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti