Pogledajte kako izgleda sestra Duška Tošića

Piše: Azra

Sestra Duška Tošića trudila se da ostane izvan fokusa javnosti čak i kada je njegov brak sa Jelenom Karleušom bio u najboljoj eri, a naročito sada kad je taj odnos u medijima često pod znakom pitanja Katarina Tošić trudi se da ostane ispod radara kako ne bi stala ni na čiju stranu imajući u vidu da je njen odnos sa Jelenom vječito smatran izvrsnim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @katarinatp81

Možda je to objašnjenje zašto Katarina već neko vrijeme nije aktivna čak ni na društvenim mrežama, ali oni koji su došli do njenog profila zapanjeni su drugom pričom.

Naime, sestra Duška Tošića neopisivo podsjeća na njegovu mlađu kćerku Niku Tošić. Poznato je i da Katarina Tošić gaji odličan odnos kako sa Nikom, tako i sa starijom Duškovom i Jeleninom kćerkom Atinom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @katarinatp81

Sestra Duška Tošića je ranije nerijetko odlazila sa Jelenom i njenim kćerkama na brojna luksuzna putovanja a djevojčice je često i čuvala kada bi Jelena i Duško imali obaveze. Također, nerijetko je boravila u njihovoj vili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @katarinatp81

Ipak, poznato je i da je posvećena sopstvenoj emotivnoj vezi budući da po onome što odaju društvene mreže sestra Duška Tošića ima i partnera i kćerku.

Izvor: story.rs

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti