Paris Hilton odbila predsjednika Bidena zbog Britney: Drago mi je da je našla svoju bajku

Piše: Azra

Paris Hilton je odbila nastup na događaju koji je organizirao ured američkog predsjednika Bidena kako bi mogla prisustvovati vjenčanju svoje prijateljice Britney Spears.

U posljednjoj epizodi svog podcasta This is Paris ispričala je da je “bila pozvana da nastupi kao DJ za predsjednika i za sve druge predsjednika iz cijelog svijeta”, ali da joj je “vjenčanje bilo važnije”. Događaj na koji Hilton misli je vjerovatno deveti Summit Amerika, koji se održavao od 6. do 10. juna, dok su se Britney Spears i Sam Asghari vjenčali 9. juna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

-Mogu samo reći da sam užasno sretna zbog nje. Izgledala je prekrasno i bila sam tako sretna što je pronašla svoju bajku, rekla je u podcastu.

Britney i Paris su bliske posljednjih dvadesetak godina tako da nije neobično da je bila pozvana na vjenčanje, ali mnoge je iznenadilo što je odbila prestižnu gažu kod Bidena kako bi prisustvovala ceremoniji.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti