Dino Filipović proslavio 19. rođendan, Tarik i Lejla mu uputili emotivne čestitke

Piše: S.P.

Sin Lejle Filipović kojeg je dobila u prvom braku s nekadašnjim teniskim trenerom Dadom Majolijem, proslavio je 19. rođendan.

Tim povodom Lejla je sinu Dini posvetila emotivnu objavu na svom Instagram profilu.

“Sretan 19. rođendan sine moj”, napisala je uz video na kojem su se smjenjivale fotografije koje su nastale tokom Dininog odrastanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Lejlin suprug, Tarik Filipović, koji je više puta istaknuo da smatra i Lejlinog sina iz prvog braka svojim, također je javno čestitao Dini rođendan.

“Nazdravimo za 19. I za kraj srednje škole… i početak jednog novog poglavlja života… i da svaka sljedeća bude sretnija… zdravija… Sretno Dini moj”, napisao je glumac i voditelj uz zajedničku fotografiju na kojoj nazdravljaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

“Lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata…”‘, napisao je Tarik prošle godine kada je Dino postao punoljetan.


Osim Dine, Lejla i Tarik imaju i pet godina mlađeg sina, Armana.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti