Piqueovi prijatelji priznali: Sa Shakirom nije bilo lako živjeti

Piše: E.M.

 

Nakon što se saznalo da je nogometaš Barcelone Gerard Pique prevario kolumbijsku pjevačicu Shakiru s kojom ima dvoje djece, ne prestaju medijska šuškanja o njihovom odnosu. Svako malo pojavi se neka nova pikanterija o bivšoj vezi poznatog para, a sada su se pojavile i izjave Piqueovih prijatelja koji navode da je pravi krivac za to što se upustio u aferu s 22-godišnjom djevojkom zapravo – Shakira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bavenays (@bavenayss)

Kako prenosi španjolska Marca, Pique je navodno bio ‘žrtva’ slavne pjevačice koja je ‘bila ohola i samo je šefovala’, pa su joj čak njegovi prijatelji dali nadimak ‘La Patrona’, što bi u prijevodu značilo ‘šefica’.

-Svi prijatelji Gerarda Piquea Shakiru su zvali ‘šeficom’ jer očito nije imala baš dobar odnos s njegovim prijateljima. Nikada se nije baš družila s njima, čak ni s ostalim suprugama igrača Barcelone. I to je od početka bio problem za slavni par. Shakira se također nije osjećala ugodno u Barceloni, a glavni problem bio je taj što ovdje nije imala prijatelja. Njena najbolja prijateljica bila joj je bivša svekrva, majka Gerarda Piquea, a ni s njom sada više nije u dobrim odnosima, rekla je novinarka Lorena Vazquez u jednom TV showu i dodala da s njom nije bilo lako živjeti, prenosi Marca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Dodala je i da Shakira želi da njena djeca ostanu podalje od cijele ove situacije te nastoji izbjeći medije. Zbog toga smatra da bi bilo najbolje otputovati u Miami, no novinarka tvrdi da je pravi razlog tome taj što je više ništa ne veže uz Barcelonu.

Izvor: Jutarnji.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti