Karleuša ratovala s Didi J, pa posudila naočale od 4.000 eura

Piše: Azra

Prije izvijesnog vremena pjevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, koja gradi muzičku karijeru u Americi izjavila je da “tamo niko nije čuo za Karleušu”. JK je tada “pecnula” serijom slika i objava iz SAD-a, a onda je Didi poželjela Jeleni sreću kao što je ona imala.

Međutim sve nesuglasice su izgladile, te je JK za potrebe snimanja pozajmila i Didine naočale.

Jelena Karleuša je svakako zapalila Instagram najnovijom objavom, za koju je ispozirala u minijaturnom kupaćem kostimu koji je u prvi plan stavio njenu guzu, dok je na glavi imala ogromne naočare za sunce. Međutim, korisnicima društvenih mreža zapalo je za oko što se za iste zahvalila Dijani Janković.

“Hvala Didi Janković za ove vintage silver mirror shield McQueen, moje su davno izgubljene”, napislala je Karleuša na Instagramu.

“Silver mirror” više nisu u prodaji, a svojevremeno su koštale skoro 4.000 eura.

Nakon ove Karleušine objave oglasila se i Didi koja je otkrila i da li postoji mogućnost da i ona od Jelene nekada u budućnosti pozajmi neki komad nakita ili garderobe.

“Nikad se ne zna. Možda. Inače mi se jako dopada Jelenin stajling. Jedna je od najbolje obučenih žena u Srbiji, ako ne i najbolje odjevena žena. Oduševljena sam njenim stilom. Ne mislim da se oblači vulgarno, to je sasvim normalno u svijetu showbussinesa. Sve svjetske zvijezde imaju takav stajling, provokativan. Ipak je 21. vijek, moderno doba i nova era, sve je dozvoljeno”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Pjevačice su se posvađale prije desetak godina, kada su se često međusobno prozivale zbog mode i muzike, a često su se nalazile i na sudu.

Izvor: Mondo.rs
(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti