Angelina Jolie: “Lažna” maksi haljina ispod koje treba nositi hlače

Piše: Azra

Angelina Jolie već neko vrijeme boravi u Rimu zbog snimanja filma “Without Blood”, u kojem glavnu ulogu ima Salma Hayek, dok Angelina potpisuje režiju. Pauzu od posla Jolie je iskoristila za obilazak Rima s kćerkama Zaharom i Vivienne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajoliecenter)

Angelina Jolie obišla je lokalnu tržnicu i trgovine, gdje je kupila kuhinjski pribor, tjesteninu i malo bižuterije. S oskarovkom su bile 17-godišnja Zahara i 13-godišnja Vivienne, te njihova prijateljica.

Kao velika ljubiteljica neutralnih tonova, čistih linija, jednostavnog dizajna te klasične elegancije, Angelina se svojeg prepoznatljivog modnog stila držala i za ovu ležernu prigodu. Nosila je odjevnu kombinaciju s potpisom talijanske dizajnerice Alberte Ferretti te je i na taj način pokazala poštovanje prema Italiji, zemlji u kojoj trenutno boravi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Zanimljivi stajling čini maksi haljina s tankim naramenicama i bogatim naborima u donjem dijelu koja se ne može nositi bez hlača. Lepršava, žuta haljina izrađena od svile s prednje strane ima visoki prorez koji ide gotovo do grudi, a Angelina je ispod nje nosila hlače iste boje s visokim strukom. Hlače imaju šire nogavice te su također od svile, što ih čini izuzetno ugodnima za nošenje po vrućini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajoliecenter)

Odjevni stajling koji odiše ležernom elegancijom glumica je upotpunila espadrilama s ravnim debelim đonom i velikom smeđom torbom. Slavna ljepotica pažljivo je birala i nakit, a njezin izbor bile su tanke ogrlice i prstenje te male naušnice, dok su sunčane naočale itekako upečatljive, modernih okruglih okvira u kombinaciji crne i zlatne boje.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti