Holivudska glumica progovorila o vezi s Benom Affleckom: Bilo je užasno!

Piše: Azra

Glumica kubansko – španjolskog porijekla ovih je dana dala veliki intervju za američko izdanje magazina Elle, a u njemu se dotaknula i njene veze s Benom Affleckom. Pričajući o njihovoj ljubavi koja je trajala godinu dana, Ana de Armas priznala je da joj je to bilo jedno od najgorih iskustava u životu.

-Ben i ja nigdje nismo imali mira. Novinari i fotografi pratili su nas u stopu, čak i kad bismo iziali prošetati pse. Za mene je to bilo toliko traumatično da sam se poslije našeg prekida iz Los Angelesa preselila u New York gdje imam puno više privatnosti, ispričala je mlada glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Zvijezda filmova ”Deep Water” i “The Knives Out” koja je u Netflixovom filmu ‘Blonde‘ odlično utjelovila najpoznatiju plavušu Marilyn Monroe, Bena je upoznala 2000. Ljubav im se navodno dogodila na jednoj filmskoj premijeri, a kako su svjedoci njihovog susreta kasnije ispričali za medije, oboje su bili očarani jedno drugim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Tokom njihove veze, Ben je Anu upoznao i sa svoje troje djece iz braka s Jennifer Garner, no uprkos početnoj strasti i zajedničkoj ljubavi prema psima, veza je potrajala svega godinu dana. Kao razlog razlaza spominjalo se naslaganje oko planova za budućnost, no mnogo je vjerovatnije da se Ana nije mogla nositi s pritiskom javnosti, kako je sada i sama priznala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez | JLo (@elior_jlo)

Za razliku od Bena koji se niti ne trudi sakriti obnovljenu vezu s Jennifer Lopez, njegova bivša djevojka povukla se i s društvenih mreža, a sve kako bi svoj intimni život zadržala za sebe.

-Prije godinu dana sam izbrisala svoj profil na Twitteru, a zna se dogoditi da isto toliko na Instagramu ništa ne objavim, otkrila je glumica, koja je nakon Bena mir pronašla s potpredsjednikom Tindera, Paulom Boukadakisom.

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti