Ella Dvornik dominira na plaži, pokazala nikad zgodnije tijelo i preplanuli ten

Piše: S.P.

Popularna influencerica Ella Dvornik ovih dana odmara na Zrću, a pratitelji na njenim društvenim mrežama svakodnevno mogu vidjeti njene aktivnosti, te kako uživa.

Ono što je privuklo pažnju jeste Ellino tijelo koje izgleda zategnuto i izvajano kao nikada do sad, a sve je to rezultat napornog truda i redovnih treninga.

Ella je uz najnovije fotografije otkrila kako su nastale spontano. Dok je sjedila u restoranu, fotograf joj je prišao i zamolio da je fotka, na šta je pristala i dobila brutalno moćne fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ranije je s pratiteljima podijelila i svoje utiske s ljetovanja na Jadranu.

– Na Zrću je ležaljka skuplja od sarkofaga. Ima da me pokopaju s njom na Mirogoju. Kad legnem, ne dižem se – napisala je Ella Dvornik, no nije navela i “paprenu” cijenu s otoka Paga.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti