Ovakvo tijelo ne dolazi samo od sebe: Irina Shayk vježba dva sata dnevno, a jelovnik joj je vrlo ograničen

Piše: Azra

Irina Shayk trenutno odmara na Ibizi gdje je pokazala plodove strogog režima prehrane i vježbanja.

35-godišnja ljepotica podijelila je nekoliko objava na Instagramu. Čini se i kako je zanosna Ruskinja pojačala treninge jer nikada nije bila utegnutija, što je posebno došlo do izražaja na području stražnjice, ali i trbušnjaka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Ipak, takvo tijelo nije joj dala priroda već nevjerojatna disciplina. Irina tako vježba dva sata dnevno i to šest puta sedmično, a radi se o treninzima jačeg intenziteta – boksu, vježbama s utezima, no ne zanemaruje ni kardio treninge. Na slobodan dan obavezno ide u dugu šetnju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Što se tiče prehrane, ovo je njen plan prehrane.

Doručak: kuhano jaje, tost i avokado.

Užina: juha.

Ručak: pileće, bijelo meso i kuhano povrće

Večera: juha i salata.

Podsjetimo, ljepotica se nedavno našla u velikim problemima zbog jedne objave na društvenim mrežama koju su mnogi protumačili kao podršku ruske invazije na Ukrajinu.

Naime, Irina je podijelila sliku ruske salate gdje je napisala ‘Russianzz on Wednaday’ i to je uskoro prenio Instagram profil Diet Prada koji prati više od tri miliona ljudi. U martu 2022. ruska vlada je usvojila slovo ‘Z’ kao jedan od motiva ratne propagande u ratu s Ukrajinom i tada je ovo slovo postalo simbol podrške Rusima u ratu.

Irinin potez razbjesnio je mnoge ljude na Instagramu na kojemu je prati više od 18 miliona ljudi. Uskoro su počeli komentarisati njene saradnje sa slavnim brendovima među kojima su Jean Paul Gaultier, Burberry i Ivy Park te su tražili da je ubuduće bojkotiraju.

-Stvarno se nadam da će ovi brendovi preispitati suradnju s njom jer Rusija koristi Z da ubija Ukrajince, napisala je Marija Romanenko, novinarka iz Kijeva.

-Nekad je salata samo salata. Obećavam: Nema kodiranih poruka i političkih komentara ovdje. Svima šaljem ljubav, poručila je Irina na Instagram storyju ubrzo nakon toga, a pogađate – manekenku nitko nije ‘otkazao’ od brendova, dok su neke druge ‘otkazivali’ i za puno banalnije stvari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IRINA SHAYK (@queenshayk)

Ipak, Irina je na modnoj sceni godinama te je, sudeći po svemu, toliko moćna da joj ništa ne mogu ni bijesni milioni na društvenim mrežama.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti