Magično ljetovanje Jelene Karleuše i Duška Tošića: Pogledajte gdje su otišli

Piše: Azra

Jelena Karleuša i Duško Tošić nakon 14. godina braka odlučili su da svako krene svojim putem, a kako stvari stoje bivšim supružnicima ova odluka nije teško pala.

Jelena koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, često dijeli fotografije iz privatnog života, pa su njeni pratitelji upućeni u to kako provodi vrijeme, a ovo ljeto provodi radno sa mnogo unaprijed zakazanih nastupa. Ipak, Jelena u pauzi zna i te kako da se opusti te bi se reklo da joj je sve potaman, a najnovije fotografije sa jahte iz Budve zapalile su društvene mreže.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dusko Tosic (@duskotosic)

Sa druge strane, njen bivši suprug Duško Tošić nije toliko aktivan na društvenim mrežama, a sada je sebi oduška te otputovao na hrvatsko primorje kako bi napunio baterije i malo po strani ostavio probleme u kojima se našao.

Izvor: stroy.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti