Vruće scene iz novog spota Sare Jo mame uzdahe širom regiona

Piše: Azra

Pop pjevačica Sara Jo premijerno je objavila spot za svoju novu pjesmu “Zar ne”. Publici se predstavlja na potpuno novi način, otkrivajući drugačiju sebe, onakvu kakva je kada siđe sa scene i ostane sama u svoja četiri zida, u udaljenim hotelskim sobama, daleko od kuće.

Nasuprot tome nižu se impresivne scene Sarinog pojavljivanja na crvenom tepihu kada joj u Zagrebu uručena nagrada za regionalnu zvijezdu u usponu, kao i upečatljivi kadrovi sa velikog koncerta u Skoplju, koji daju jedan novi pogled na život i rad ove mlade zvijezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Pjesmu je upotpunila i zavodljivim spotom u kojem se mogu vidjeti seksi kadrovi mlade pjevačice koja u halterima i donjem vešu leži na krevetu.

Kako se Sara snašla u novoj ulozi procijenit će publika, koja je već imala pozitivne komentare na pjesmu “Zar ne”, koja je predstavljena krajem juna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti