Lepa Brena o svojoj imovini: Radi se puno i pametno se ulaže

Piše: Azra

Luksuzni način života često je povod za negativne komentare na račun mnogih estradnih ličnosti. I Lepa Brena se našla na meti tih komentara.

U medijima su se pojavljivale razne informacije o njenoj imovini i bankovnom računu koje su često izvrnute. Ipak, pjevačica na to odavno ne obraća pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Ja da sam razmišljala o tome u posljednjih 40 godina ja bih završila na klinici za mentalno problematične osobe. Medijima dozvoljavate da zadiru u vaš džep do nekih granica. Ali oni to ni sami ne mogu da saberu, pa ja to gledam kao neki vid zabave za njih, rekla je Brena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pjevačica je otkrila da će se u narednom periodu njeno bogatstvo još više umnožiti zbog biznisa koji pokreće, i da je tek tada spremna na sve ono što će se pisati.

– Tek neće moći da saberu! (smijeh). Radi se puno i pametno se ulaže. Naša djeca su porasla, to su sad muškarci koji se takođe bave biznisom i na to sam izuzetno ponosna, ispričala je ona.

Izvor: Magazin.novosti.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti