Salma Hayek pokazala zanosnu figuru za 56. rođendan

Piše: Azra

Salma Hayek meksičko-američka je glumica, redateljica, filmska i televizijska producentica i humanitarka, proslavila je 56. rođendan. Na svom Instagram profilu objavila je video sa jahte kako pleše u kupaćem kostimu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

-Sretan mi 56. rođendan, napisala je u opisu videa.

U komentarima nizale su se brojne čestitke.

Glumačku karijeru počinje u lokalnim kazališnim produkcijama, a nastavlja na televiziji, gdje dobiva i glavnu ulogu u popularnoj sapunici Teresa. Proslavila se i u filmu ‘From dusk till down’ u kojem je plesala uz pjesmu ‘After dark’, te je njen ples prepoznatljiv i dan danas. Prva je Meksikanka nominirana za Oscara za najbolju glumicu za film ‘Frida’ 2002. Salma Hayek poznata je i kao velika obožavateljica pasa, te je u jednom izjavila da često udomljava pse lutalice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Sa suprugom Francoisom Pinaultom ima kćerku Valentinu.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti