Rita Ora konačno potvrdila da se udala: Zaljubljena sam i planiram još jedno vjenčanje

Piše: Azra

 

Rita Ora je prvi put progovorila o braku s Taikom Waititijem nakon njihovog tajnog vjenčanja koje su daleko od očiju javnosti priredili ranije ovog ljeta. Ova 31-godišnja pjevačica je otvoreno govorila o tome koliko je zaljubljena u 47-godišnjeg reditelja te da planiraju još jedno veliko vjenčanje u Londonu za njene prijatelje i porodicu. O svemu je progovorila u podcastu glumice Jamie Winstone “Greatest Night Ever”.

– Zaljubljena sam. Vrlo sam zaljubljena. Zaljubljena sam, amen. Ali također volim ljubav. Uvijek sam vjerovala u ljubav, uvijek sam htjela bajku i tako sam odrasla, dodala je Ora i odmah objasnila odakle je crpila inspiraciju za ljubav prema ljubavi, a ujedno je i potvrdila brak s rediteljem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

-Moji roditelji su zajedno više od 30 godina, meni je uvijek ljubav bila prva kao i pronalazak partnera i sve to, i jako sam sretna što sam ga našla. Donijela sam tu odluku. Sretna sam zbog toga i volim Taiku. On je tako duhovit i divan, kazala je Rita Ora.

Iako oboje rade javne poslove vrlo se trude svoju intimu držati daleko od javnosti. Zaručili su se u junu, nakon što su oboje simultano izrekli pitanje o braku jedno drugome.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti