Pierce Brosnan supruzi čestitao rođendan uz romantičnu fotografiju i emotivnu poruku

Piše: Azra

Glumac Pierce Brosnan posvetio je supruzi Keely Shaye Brosnan emotivnu objavu na društvenim mrežama povodom njenog 49. rođendana.

Objavio je fotografiju na kojoj ga Keely grli.

– Sretan rođendan, moja draga Keely. Jako te volim. Toliko godina ljubavi, života, rada i igre. Idemo dalje, napisao je Pierce.

Ne skriva koliko voli svoju Keely

Glumac redovno u javnosti pokazuje koliko voli svoju suprugu. Mnogo puta dobivao je komentare zlobnika na račun izgleda njegove supruge, no on im je svaki put odbrusio.

– Ja obožavam svaki dio njenog tijela. Ona je najljepša žena u mojim očima. I zato što je rodila našu djecu. Oduvijek sam je stvarno volio zbog toga kakva je osoba, ne zbog njene ljepote, a sad je volim još i više jer je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek se trudim biti dostojan njene ljubavi, nedavno je odgovorio zlobnicima.

Pierce Brosnan i Keely upoznali su se 1994., a par se vjenčao nakon sedam godina veze. Zajedno imaju sinove Parisa i Dylana.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti