Optužbe da ju je varao samo se nižu: Usred skandala otišla s mužem izdajnikom na odmor

Piše: Azra

Posljednjih se sedmica neprestano pričalo o skandalu Adama Levinea, frontmena grupe ‘Maroon 5’, a koji je navodno varao svoju suprugu Behati Prinsloo s brojnim ženama. Naime, njegove navodne ljubavnice s kojima je razmjenjivao seksi poruke objavile su njihove intimne prepiske u medijima.

Kako je Levine znan kao preljubnik i varalica žena, mnoge ovaj slučaj nije iznenadio, ali drugi su ipak mislili kako se s Behati Prinsloo skrasio i smirio. S njom je u braku od 2014., a trenutno im je na putu i treće dijete, pa je vrijeme objave ovog skandala sve samo ne idealno. Međutim, čini se kako unatoč tome što se tabloidi ne mogu zasititi ovog slučaju Behati za izjave o skandalu ne mari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Behati Prinsloo Updates (@updatesbehati)

Par je tako viđen kako izlazi iz svog privatnog aviona na pisti u Las Vegasu, a oboje su izgledali sretno i zadovoljno. Izvori bliski paru prije su rekli kako je Behati slomljena Adamovim ponašanjem, ali čini se kako je za javnost odlučila nabaciti hrabro lice i progutati ponos – te spasiti porodicu.

Inače, podsjetimo se, Adam je i priznao kako je s djevojkama s kojima se dopisivao ‘prešao granicu’ doličnog ponašanja. On je oduvijek znan kao serijski varalica žena, a rekao je i kako smatra da monogamija nije prirodna i nije upisana u ljudski genetski kod – pa su ovakve afere normalna stvar.

Njegov najnoviji skandal započela je Instagram influenserica Sumner Stroh, koja na toj društvenoj mreži ima oko 350.000 pratitelja, a koja ga je optužila da je s njom imao strastvenu aferu tokom braka s Viktorijinom anđelicom Prinsloo.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti