Mali princ George učeniku na igralištu poručio: Moj tata će biti kralj, bolje pripazi

Piše: S.P.

Kada se u školi malenog princa Georgea dječaci poguraju ili zadirkivaju, on ima argument zašto je njegov tata jači od ostalih tata.

Britanski mediji pišu da se devetogodišnji princ zna pogurati s dječacima na igralištu ili se zadirkivati, a jednom prilikom je dječaku iz svoje škole poručio: “Moj tata će biti kralj pa ti je bolje da pripaziš.”

Ovu anegdotu otkrila je Katie Nicholl u svojoj knjizi New Royals u kojima se dotaknula djetinjstva budućeg kralja Georgea te njegove sestrice Charlotte i brata Louisa. George do sedme godine nije imao pojma da će biti kralj, a roditelji mu, kaže autorica, žele priuštiti koliko-toliko normalno djetinjstvo.

Inače, maleni princ bio je na pogrebu svoje prabake Elizabete II., a on i Charlotte su privukli pažnju svojim manirama i pristojnošću na pogrebu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti