Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Piše: Azra

Iako danas mnogi smatraju da je “čuvanje” za brak vrlo staromodna opcija. Ipak, neki poznati parovi su se toga pridržavali i svoju nevinost izgubili tek tokom prve bračne noći. Pogledajte u nastavku koje slavne dame nisu stupale u odnose dok se nisu vjenčali…

Adriana Lima je jednom prilikom izjavila da momak koji je sa njom u vezi mora da poštuje njenu odluku.

– Seks je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele – rekla je slavna manekenka u jednom intervjuu 2006. godine.

U to vrijeme, Adriana je bila u vezi sa košarkašem Markom Jarićem, za kojeg se i udala tri godine kasnije. Lima danas ima novog dečka, nedavno je rodila sina, a u braku sa Markom dobila je dvije kćerke.

Jessica Simpson i Nick Lachey takođe nisu stupali u odnose.

– Nevinost može da bude cool i seksi – izjavila je Simpson za magazin “People” 2000. godine.

Iako je tada bila u vezi sa Lacheyem, pjevačicin dečko priznao je da nije lako poštovati njenu odluku do prve bračne noći, ali da će to učiniti. Vjenčanje se dogodilo 2002. a nakon četiri godine slavni par pokrenuo je odluku o razvodu.

Lisa Kudrow se čuvala za muškarca svojih snova.

Slavna glumica je otkrila da joj je bila želja da se “čuva” za muškarca o kojem je maštala.

– Ne znam da li biste mogli da me opišete kao suzdržanu, ali ja sam razumjela šta znači biti u strahu od seksa i vlastite seksualnosti. Čuvala sam se jer sam htjela da zaslužim muškarca o kojem sam sanjala – rekla je glumica koja se za Michaela Sterna udala kada je imala 31. godinu.

– Kada smo se vjenčali, znali smo da ne obećavamo vječnu ljubav jer to niko ne može da obeća. Umjesto toga, obećali smo sebi da ćemo raditi na svim eventualnim bračnim problemima koji iskrsnu – rekla je Lisa.

Ciara i Russel Wilson nisu stupali u odnose dok se nisu vjenčali

– Kada se fokusiraš na prijateljstvo, stvarno mislim da imaš priliku da izgradiš snažne temelje za kvalitetnu vezu – otkrila je američka pjevačica.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti