Hailey napokon progovorila o glasinama da je Seleni Gomez “ukrala” Justina Biebera

Piše: S.P.

Hailey Bieber gostovala je u podcastu Call Her Daddy gdje je komentirala navode da je Seleni Gomez “ukrala” Justina Biebera. Govorilo se da se Justin istovremeno viđao sa Selenom i Hailey, no manekenka je rekla da je to netačno. Objasnila je vremenski slijed njihovog odnosa, ko je kada s kime bio ili nije, jer je htjela posve rasvijetliti okolnosti njene veze s Justinom.

– Kad smo se on i ja počeli viđati, on nije bio u vezi. Nisam takva osoba da se petljam u nečiju vezu. Nikad to ne bih učinila, rekla je Hailey.

Pričala je sa Selenom

– Nisu bili tada u vezi, ali naravno postoji vrlo duga historija i to nije moja veza, rekla je Hailey te kaže da joj nije neugodno govoriti o toj temi. Rekla je da poštuje Selenu te je otkrila da su razgovarale nakon udaje za Biebera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

– Teško mi je govoriti o tome jer ne želim govoriti u njihovo ime jer to je bio njihov odnos i to duboko poštujem. Mislim da je najbolja stvar koja se mogla dogoditi za njega bila ta da nastavi dalje, da se zaruči i oženi i nastavi sa svojim životom na taj način. Znam što se događalo kad smo se ponovno zbližili i znam što se moralo dogoditi da se vratimo zajedno kao par, na zdrav način, dodala je.

Pomirila se s Bieberom jer je znala da je s njim i Selenom gotovo

Kaže da je sasvim sigurna da je njegova veza s Gomez bila završena u trenutku kada su se ona i Justin počeli viđati.

– Nikada se ne bih htjela upustiti u vezu, zaručiti se i udati, ako u djeliću uma imam sumnju da je tom nekom još uvijek stalo do druge osobe. Uspjeli smo se ponovno pomiriti i nastaviti vezu jer je za Justina to bila gotova priča, rekla je.

– Ne želim ništa spominjati. Obožavatelji bi voljeli da je završio s nekom drugom i to je u redu. Možete to željeti koliko god hoćete, ali to jednostavno nije tako”, dodala je Hailey te upitala: “Ako smo mi krenuli dalje, zašto ti ne možeš?”.

Hailey se 2018. udala za Justina

S Justinom su je prvi put romantično povezivali u decembru 2015. kada su pjevač i Gomez prekinuli. Bila je to u početku kratka veza s dosta prekida i mirenja, a par se razišao 2016. Justin se tada upustio u romansu sa Sofijom Richie. U novembrz 2017. primijećen je u vožnji biciklom s Gomez.

U martz sljedeće godine raskinuli su opet vezu, a Bieber se onda ponovno pomirio s Hailey u lipnju 2018. Nakon službenog vjenčanja tri mjeseca kasnije, dvojac se ponovno vjenčao pred porodicom i prijateljima u septembru 2019. u Južnoj Karolini.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti