Najzgodniji par: Cindy Crawford i njen markantni suprug plijenili poglede

Piše: Azra
Proslavljeni supermodel Cindy Crawford i njen suprug Rande Gerber nisu propustili dodjelu Justice Albie Awards fondacije Clooney Foundation For Justice održanu u New Yorku.

Nagrada se dodjeljuje u čast onih koji su svoje živote posvetili pravdi, a nosi ime Albieja Sachsa, odvjetnika i bivšeg suca koji je bio zatvoren zbog svoje borbe za okončanje aparthejda u Južnoj Africi.

Amal i George Clooney osnovali su Clooney Foundation For Justice kako bi zaštitili ljudska prava i omogućili da niko nije iznad zakona, a osigurali su sredstva za žrtve kršenja ljudskih prava.

Ovu hvale vrijednu inicijativu Clooneyjevih podržali su supružnici Cindy i Rande te su se rado odazvali pozivu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Cindy i njen suprug, markantni poduzetnik Rande Gerber, inače dugogodišnji prijatelj i poslovni saradnik Georgea Clooneyja, prisustvovali su dodjeli nagrada, a svojim su sjajnim modnim izborima sve oduševili.

Savršeno dotjerani, izgledali su kao da su upravo sišli s modne piste, a njihovo držanje i pogledi pokazali su kako su još uvijek sretni i zaljubljeni kao prvoga dana.

Inače, par koji je u maju proslavio 24. godišnjicu braka ima dvoje djece, Presleyja i Kaiu, koji se također uspješno probijaju u modnom svijetu.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti