Lejla Filipović zablistala u kratkoj crnoj haljini i pokazala da ima najbolje noge u regionu

Piše: S.P.

U zagrebačkom pozorišti Vidra u ponedjeljak je održana premijera predstave “Sex i glad” u kojoj glavnu ulogu ima Tarik Filipović. Njegova supruga i bivša misica Lejla Filipović na Instagramu je istaknula koliko je ponosna na svog muža.

– Zagrebačka premijera ‘Sex i glad’. Svi već znate koliko sam ponosna na mužića i veselim se svakom njegovu uspjehu kao da je moj (male zasluge pripisujem i sebi). Predstava je maestralna… beskrajno duhovita, poučna… drugačija… Obavezno pogledajte… i zahvalite mi kasnije, napisala je Lejla u opisu objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Ona je doslovno ukrala pažnju pojavivši se na premijeri u crnoj kratkoj uskoj haljini koja je istaknula njenu zavidnu figuru i duge vitke noge. Ipak, Tarik se pored nje uspio istaknuti jer je odjenuo svijetlo odijelo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Bračni par je pozirao zagrljen s velikim osmijesima na licima, a snimkama s premijere oboje su se pohvalili na svojim Instagramima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti