Angelina Jolie optužila Brada Pitta: Davio je i tukao djecu, molila su ga da prestane

Piše: Azra

Glumica Angelina Jolie podnijela je protutužbu protiv svog bivšeg supruga, glumca Brada Pitta. U njoj je iznijela ozbiljne optužbe na račun svog bivšeg supruga. Detaljno je opisala događaj koji navodi kao zlostavljanje u privatnom avionu 2016.

Tužba, koju su u utorak podnijeli odvjetnici slavne glumice u Los Angelesu, sadrži navode o svađi u avionu 14. septembra 2016. koja je navodno nekoliko dana kasnije dovela do podnošenja zahtjeva za razvod.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajolie)

-Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši Joliena leđa i laktom, navodi se u dokumentima predanima sudu.

-Djeca su pojurila unutra i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo. Prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Osim toga, navodi se da je tokom “mnogo napetih sati” leta Pitt povremeno izlazio iz stražnjeg dijela aviona kako bi vikao i psovao na njih i u jednom trenutku je Jolie polio pivom, a u drugom je polijevao djecu pivom i crnim vinom. Pittovi odvjetnici još se nisu oglasili o ovome.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti