Jelenu Karleušu šokirao postupak muškarca iz publike: Sve sam vidjela i doživjela, ali ovako nešto još nisam

Piše: Azra

Jelena Karleuša nastupila je na jednom od popularnih beogradskih splavova, a njen nastup posebno je utjecao na jednog muškarca.

Iako Jelenu uvijek okružuje gomila zaštitara kako je bilo i na ovom koncertu, muškarac se uspio probiti na pozornicu i šokirati Karleušu.

Dok je ona pjevala svoje hitove, muškarac se popeo na pozornicu i krenuo dubiti na glavi. U prvom mometnu, Jelena je bila zbunjena kao i ostatak kluba, a kad je shvatila što se događa, pjevačica se počela smijati, ali i diviti njegovom talentu.

Photo: Screenshot

-Sve sam vidjela i doživjela, ali ovako nešto još nisam, rekla je publici dok je gledala muškarca kako na bini izvodi impresivne vratolomije.

Potom su reagovali i zaštitari koji su ga skinuli s pozornice i izbacili iz kluba, ali čini se da muškarcu to nije zasmetalo jer je doživio svojih pet minuta slave, a Jelena je nakon toga nastavila sa svojim nastupom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUSA – FAN PAGE (@blogofdiva)

Ove godine Jelena baš i nema sreće s koncertima. Iako mnogi uvijek pokušavaju doći do pjevačice te zaštitari imaju pune ruke posla, ovog ljeta na banjalučkom nastupu policija je dobila dojavu o bombi. Vijest je stigla pred kraj Karleušina koncerta, a uspostavilo se da je dojava bila lažna.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti