Emina Bajramović u “Masterchefu” saopštila da je trudna, te ispala iz takmičenja

Piše: S.P.

Emina Bajramović (25), koja je u jednoj od svojih posljednih epizoda ‘MasterChefa’ priznala pred žirijem da je trudna, rodom je iz Novog Travnika u Bosni i Hercegovini, no trenutno živi u Sarajevu. Gledatelje, žiri i kandidate šokirala je objavom trudnoće u emisiji, no prije toga, Emina je pažnju publike privlačila i svojim ponašanjem. Brojni korisnici društvenih mreža komentirali su nakon emitiranih emisija kako se kandidatkinja iz BiH ne boji reći ono što misli i kako ‘ne glumi kao neki drugi kandidati’.

Foto: Nova TV

A ko je Emina?

Kako je sama rekla, Emina Bajramović kuhati je počela još u djetinjstvu, a 2008. godine dobila je nagradu za najboljeg mladog inovatora u Bosni i Hercegovini. Nakon što se iz Novog Travnika preselila u Sarajevo, Emina je počela raditi u ugostiteljstvu.

Svoj posao, kaže, jako voli, a najdraže joj je pripremati sushi. Uz sushi, voli raditi i slastice kao što su cheesecake, rolade, torte, baklavu i slično.

Emina je zahvalna zbog prilike koju je dobila u ‘MasterChefu’, što je i naglasila nekoliko puta u showu. Osim ugostiteljstva bavi se i modnim dizajnom, s kreacijama koje je osmislila ranije je nastupila na dvije modne revije.

Foto: Nova TV

Emina Bajramović progovorila je o ispadanju iz popularnog hrvatskog kulinarskog showa “MasterChef”.

– Izlasku iz showa presudilo je to što sam u vilu ušla u drugom stanju pa su moje misli i energija bile usmjerene negdje drugo. Nisam očekivala da ću, s obzirom na zaista jaku konkurenciju, uspjeti toliko dugo opstati u takmičenju. Ovo iskustvo je samo jedno u nizu od mnogobrojnih. Naravno da ću ga pamtiti po svim tim divnim ljudima koje sam upoznala, rekla je za Dnevnik.hr.

Dodala je da se sve u životu odvija s razlogom i da ne bi ništa promijenila.

– Nije mi žao što sam se prijavila u MasterChef i naravno da ću se prijaviti opet, samo ovaj put u neku drugu državu, npr. MasterChef UK, što da ne, kazala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti