Tata Grašo se nije odvajao od mezimice Albe na Adventu: Sve vrijeme je pazio na nju

Piše: Azra

Muzička porodica Huljić Grašo stigla je s najmlađom članicom Albom u subotu na otvorenje Adventa u Zagrebu. Ispred hotela Esplanade, pjevač Petar Grašo (46) je sa suprugom Hanom (31) i njenim roditeljima, Vjekoslavom (59) i Tončijem Huljićem (61), kako priča čitateljica 24sata, uživao u kuhanom vinu i finim hot dogovima.

Novopečeni tata se nije odvajao od svoje mezimice.

– Djevojčica je bila budna, a Petar je sve vrijeme pazio na nju, jer je i bila u njegovom naručju. Bio je jako pažljiv – kaže čitateljica.

FOTO: 24sata.hr

Dodaje da je obitelj porodica na Advent malo prije 23 sata i ostali su do kraja muzike, koja je završila ubrzo.

Grašo se nedavno požalio kako zbog mnogobrojnih koncerata i obveza ne stigne provoditi dovoljno vremena sa svojom porodicom.

– Trudim se biti što više sa svojom porodicom, ali kad mene nema, tu je divna brižna majka koja je tu ulogu prihvatila s najvećim veseljem. Ima baka, ima djedova i svih – rekao je ranije za srbijanski Telegraf.

Izvor: 24sata.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti