Trogodišnji sin Bali-bega ima Instagram profil: Prati ga skoro 400 hiljada

Piše: E.M.

Foto: Instagram @karanozcivit

Glumački par Burak Özçivit i Fahriye Evcen važe za jedan od najljepših turskih parova. Iako se u nekoliko navrata šuškalo kako je njihov brak u krizi, posljednjim vijestima stavili su tačku na nagađanja. Naime, par je u slatkom iščekivanju druge bebe i oboje ne kriju radost zbog toga što će njihova porodica biti bogatija za novog člana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Par ima i sina Karana koji je rođen 2019. godine. Zgodni Bali-beg ni tada nije krio koliko se raduje ulozi oca, a bio je toliko sretan kada je čuo da će dobiti sina da mu je otvorio profil na Instagramu prije nego što se rodio. Karanov profil je i danas aktivan i prati ga skoro 400 hiljada ljudi. Na njemu možemo vidjeti Karanove fotografije na igralištu, u supermarketu, ali i kako uživa s roditeljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karan Özçivit (@karanozcivit)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karan Özçivit (@karanozcivit)

Ovaj potez nije baš naišao na odobravanje javnosti, a mnogi smatraju kako je besmisleno otvarati djeci naloge na društvenim mrežama naročito zbog njihove sigurnosti.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti