Ona je najljepša žena Bliskog istoka! Glumicu Meryem Uzerli obilježila je uloga sultanije, a privatno bježi od glamura

Piše: Azra

Uloga beskopromisne i fatalne sultanije Hurem u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’ donijela joj je planetarnu slavu. Poznata crvenokosa ljepotica možda je i najzvučnije glumačko ime s Bliskog Istoka, a slovi i kao jedna od najljepših žena svijeta. No, nije joj uvijek bilo lako. Popularnost ju je skoro stajala života budući da se s njom nije mogla nositi, a zbog traumatičnih ljubavnih odnosa pomišljala je na najgore. Inače, Meryem je glumu stavila u drugi plan te se posvetila manekenstvu i otvorila u centru Berlina dućan zdravih slatkiša.

Radi se zdravijim verzijama bombona, čokolade i džemova.

“Radi se o ukusnim i zdravim komadima. Ovo je tek početak prekrasnog putovanja. Prvi put u Berlinu, a onda, nadam se po cijelom svijetu. Ja i moji prijatelji stvorili smo mjesto na kojem želimo da se osjećate kao u domu i uživate u najviše kvalitetnih i ukusnih naših proizvoda”, pohvalila se Uzerli prošle godine.

Majka je i dvije djevojčice, odgaja ih samostalno, a identitet oca mlađe kćerke skriva.

“U stvarnosti sam normalna, kao i svaka žena na ovom planetu. Nisu mi bitni ni novac ni slava, samo da živim u miru sa sobom i svojim djevojčicama”, izjavila je nedavno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAISON NOVAGUE (@maison.novague)

Izvor: rtl.hr

L.B.R.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti