Stanje Brucea Willisa je sve lošije, porodica se nada čudu

Piše: Azra

Glumac Bruce Willis je u martu ove godine objavio da okončava svoju dugu karijeru nakon što mu je dijagnosticirana afazija. Iako je njegovo stanje samo sve lošije, njegova porodica koristi svaki trenutak s njim i “nada se čudu”.

Mjeseci nakon što je glumac otkrio svoju borbu s bolešću koja napada njegove kognitivne sposobnosti za porodicu Willis postali su istovremeno teški i dragocjeni, a svi se trude da ne propuste ni jedan trenutak s voljenim glumcem. Izvor blizak porodici otkrio je kako se njegovo stanje od početka godine samo pogoršalo, stoga se porodica često okuplja i zajedno provodi vrijeme.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bruce Willis (@dobledebruce)

-Oni znaju da Bruce neće biti tu zauvijek. Dakle cijene svaki trenutak, rekao je izvor za Daily Mail. Emma Heming i Demi Moore, Bruceove sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile te zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život s bolešću, a Demi se trudi stalno biti u kontaktu s njim.

-Ona koristi svaku priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, onda zove na telefon samo da čuje Bruceov glas, kazao je spomenuti izvor.

Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Idahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Moore i Willis s njihovom 28-godišnjom kćerkom Tallulah. Na fotografiji su majka i kći pozirale zagrljene, a pridružio im se i Bruce koji je gledao u njihovog ljubimca, psa Pilafa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli tallulah (@buuski)

-Bruce ne može puno govoriti i čini se kao da ne shvata mnogo o onome što drugi govore. Emma je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega. Postoje dani kada oni razaznaju djeliće starog Brucea, ali to su kratki momenti. Čini se da im Bruce sve više izmiče i to im slama srce. One ne mogu zamisliti Božić bez tog voljenog čovjeka, objasnio je izvor.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti