Doris Dragović izašla u javnost s mužem, sada je jasno zašto ga je toliko krila

Piše: S.P.

Ljubavna priča Doris Dragović i Marija Budimira otpočela je prije više od tri decenije, a tada se zbog ljubavi prema porodici pjevačica povukla sa javne scene mada ona nikada nije prestala da se bavi muzikom.

Iako je iza nje duga i blistava karijera, privatni život uvijek joj je bio na prvom mjestu, međutim isti ona nije željela da eksponira, pa je svako pojavljivanje Doris Dragović sa mužem u javnosti prava poslastica za sedmu silu i uvijek prava senzacija.

Naime, nakon dužeg vremena čuvena pjevačica pojavila se sa suprugom na jednom događaju u Splitu, a fotografija koju je ona objavila na “Instagramu” izazvala je ogromnu pažnju.

– Kad se duše spoje – napisala je u svojoj najnovijoj objavi Doris koja je u društvu supruga pozirala fotoreporterima, a koliko je ljubav među njima jaka govore ove njene riječi kao i osmijesi na licima supružnika.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti