Hana Hadžiavdagić skija na Alpama i kritikuje bh. skijališta, kaže da su cijene sulude

Piše: S.P.

Jedna od najpoznatijih influenserki u Bosni i Hercegovini Hana Hadžiavdagić-Tabaković ove zime skijala je na italijanskim Alpama, no na svom Instagram profilu prokomentirala je cijene na bh. skijalištima.

– Ovo je cijena za sedam dana u nekom jadnom apartmanu na Jahorini s jednom spavaćom i dnevnim boravkom s trosjedom starim dobrih 10 godina. Uzmemo li u obzir kilometražu staza i manjak snježnih padavina cijena je suluda. Meni stvarno nije jasno da ekipa pored Austrije, Italije i Francuske, gdje po puno pristupačnijim cijenama mogu uživati u ozbiljnom skijanju, plaćaju naš domaći bahatluk bez pokrića. Da se razumijemo ni Bjelašnica, niti Kopaonik nisu bolji, sve je to u pet deka. Dok ima platiša ima i ovakvih cijena, napisala je Hana na svom Instagram storyju.

– Da se razumijemo ja podržavam naše planine i domaća skijališta, ali ljudi smirite se s ovakvim cijenama. Onda se čudimo što roditelji djeci ne mogu priuštiti dan na planinama, a ne sedam dana? Počevši od cijena sendviča, ski pasa za par kilometara stazice. Stvarno ste pretjerali, zaključila je u drugoj objavi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti