Novak Đoković sa suprugom je 18 godina: Evo kako ga je Jelena osvojila

Piše: Azra

Jedan od najboljih teniser svih vremena, Novak Đoković danas slavi 35. rođendan. Rođen je u Beogradu kao najstariji sin Crnogorca Srđana Đokovića i majke Dijane Žagar, Hrvatice iz Vinkovaca. Ima mlađu braću Marka i Đorđa koji se također bave tenisom, ali nisu mu ni blizu po talentu.

Kroz sve sportske uspjehe uz Novaka je njegova supruga Jelena Đoković (35) s kojom je od tinejdžerskih dana. Upoznali su se dok su još išli u srednju školu, u ljeto 2005. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Upoznali su se u širem društvu, a povezao ih je upravo razgovor o sportu jer se i Jelena, koja se tad prezivala Ristić, bavila atletikom. Novaku je tad bilo 17 godina i tek je kretao u profesionalne vode, a Jelena je od njega starija 11 mjeseci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Najčitaniji celebrity magazin (@story.srbija)

Teniser je jednom prilikom otkrio da ga je kod buduće supruge prvo privukao njen osmijeh.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti