Anđelka Prpić ne odvaja se od prijatelja bivšeg muža: Pokazala je i trudnički trbuh

Piše: Azra

Anđelka je snimljena u društvu svojeg novog partnera Marka Žugića na jednom događanju u Beogradu. Glumica je na događanje stigla u crnoj pripijenoj haljini kojom je istaknula trbuh.

 Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Brojni pratitelji pozitivno su se iznenadili kada su vidjeli sretni par zajedno. Svoj privatni život nastoje držati daleko od očiju javnosti, iako se u posljednje vrijeme puno pričalo o njima. Srbijanski mediji nedavno su i podijelili vijest da se par uskoro srpema stati i pred oltar.

Njihova veza ne bila velika vijest da upravo njen izabranik nije bio najbolji prijatelj i kum njenog bivšeg muža. Ljubav nema pravila, pa je tako i slučaj i kod Anđelke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FLEX ⚡️ (@flexportal.rs)

Podsjetimo, Anđelka je 2012. godine na svijet donijela nasljednika sa tadašnjim suprugom Dario Prpićem, nakon čega su donijeli zajedničku odluku da se razvedu. Anđelka i Dario su se vjenčali 2011. godine.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti