Snimak sukoba Jennifer Lopez i Bena Afflecka zapalio društvene mreže

Piše: Azra

Jennifer Lopez je sa suprugom i čuvenim glumcem Benom Affleckom bila na jednoj proslavi u Los Anđelesu, a tada je neko od prisutnih zabilježio interesantan trenutak ovog para.

@life_with_matt #duet with @alliworkscarpets #benaffleck ♬ original sound – Alli Works Carpets

Naime, na njemu vidimo Bena kao da se pravda, dok ga slavna Jennifer gleda tako oštro da joj ne treba nijedna riječ kritike.

Mnogi vjeruju da je Jennifer bila ljuta na supruga jer je pio alkohol, a snimak koji je objavio tiktoker Met na svom kanalu Life With Matt “lajkovalo” je više od 185 hiljada ljudi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Ben je, inače, u prošlosti imao velike probleme sa alkoholom, od kog je bio zavistan godinama. Dešavalo se da bude u vrlo lošem stanju, a paparaci su ga više puta uslikali kako se tetura ulicom i jedva govori.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti