Ovo je bivši izabranik Hane Huljić s kojim je bila u ljubavi prije Graše

Piše: Azra

Foto: Amir Hamzagić/ATAImages / Story.rs

Petar Grašo i Hana Huljić uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka u kojem su dobili kćerku Albu, a da u njihovoj zajednici itekako cvjetaju ruže i da je apsolutno sve baš onako kako i treba da bude pokazali su nedavno kada su se pod ruku pojavili na dodjeli MAC nagrada. Partneri su blistali sretni, nasmijani i po svemu sudeći zadovoljni, međutim početak ove veze obilježile su spekulacije kako je jedna osoba zbog njihove ljubavi ostavljena slomljenog srca, a riječ je o pjevačici Danijeli Martinović.

Raskid dvije decenije duge emotivne veze Petra sa pjevačicom šokirao je tada javnost, a nedavno se doznalo da je njegova sadašnja supruga imala sličnu epizodu, te da je i bivši dečko Hane Huljić ostavljen kao što je i Danijela.

Foto: Milan Maričić/PIXSELL

Naime, Tončijeva kćerka prije veze sa Grašom bila je u osmogodišnjoj vezi sa pijanistom Tomislavom Šošićem kojeg je čuvala daleko od znatiželjnih očiju javnosti, te se ne zna mnogo detalja o njihovoj ljubavnoj priči, a jednom prilikom je samo kratko prokomentarisala da je tata Tonči zadovoljan njenim izborom.

Story.rs

Nepoznanica je šta je tačno presudilo njihovoj vezi, da li je to bio Petar prema kojem je ona gajila simpatije otkad je bila mala, ili je u pitanju daljina koja ih je dijelila budući da je bivši dečko Hane Huljić studirao jazz klavir u Estoniji, gdje ga je ona često posjećivala.

Iako ga je Hana veoma često posjećivala što je i dijelila na društvenim mrežama, razlike su očito bile nepremostive te je došlo do, kako upućeni kažu, sporazumnog raskida, a nekadašnji partneri ostali su u prijateljskim odnosima, baš kao što sada o svom odnosu kažu Petar Grašo i Danijela Martinović.

Izvor: story.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti