Sin Andree Tomašević-Kolenda nasmijao mamine pratitelje: Kad napraviš belaj pa se praviš lud

Piše: E.M.

Instagram @enina.mama

PR menadžerica i influenserica Andrea Tomašević -Kolenda mnogima je poznata i pod nadimkom „Enina mama“. Simpatične zgode i nezgode iz porodične svakodnevnice čiji su glavni akteri kćerka Ena i sin Dani redovno dijeli s više od 40 hiljada vjernih pratitelja na Instagramu.

Simpatična djevojčica Ena zvijezda je maminog Instagrama već duže vrijeme, a njen brat Dani iz dana u dan sve više osvaja publiku. Andrea je objavila video na kojem pita Danija zbog čega je pisao po namještaju, a simpatični dječak se slatko smješkao i slijegao ramenima što se ponovilo nekoliko puta.

-Slijeganje ramenima je najbolji način odbrane. I, šta čovjek da mu radi? – napisala je Andrea ispod objave i dodala: Kada napraviš belaj pa se praviš lud.

U komentarima su se javljali roditelji koji su pisali kako im je ovo jako poznata scena, te kako ih je Dani osvojio.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti