Živi s tumorom na mozgu i ne želi ga operisati: Pjevačica iznenadila na Grammyjima, izgleda bolje nego ikad

Piše: Azra

INSTAGRAM: @grammysredcarpet

Na 65. dodjeli muzičkih nagrada Grammy, koja je sinoć održana u Crypto Areni u Los Angelesu, okupio se veliki broj poznatih osoba poput Madonne, Jennifer Lopez, Adele, Beyonce,…

Među njima je bila i Sheryl Crow, slavna pjevačica i dobitnica devet Grammyja (a nominirana je čak 32 puta!), koja je s Bonnie Raitt i Mickom Fleetwoodom izvela pjesmu Songbird u čast nedavno preminule muzičarke Christine McVie.

Sheryl, koja će za nekoliko dana proslaviti 61. rođendan, izgledala je prekrasno na crvenom tepihu gdje se pojavila u elegantnoj korzet haljini, jednostavnoj haljini bez rukava s prorezom iznad koljena.

Simpatična muzička zvijezda, inače, često se nađe u centru pažnje jer živi s dobroćudnim tumorom na mozgu koji odbija operisati. Sheryl Crow dijagnosticiran je meningitis, što je potvrdila još 2012. godine.

Nakon što su se pojavila nagađanja da pjevačica ima rak, odlučila je progovoriti i utješiti svoje obožavatelje objasnivši da nema rak već benigni tumor.

-Znam da netko može imati problema s ovakvim stvarima, ali želim vas uvjeriti da sam dobro, rekla je tada Sheryl.

Kako je Sheryl Crow svojedobno objasnila, za svoje stanje saznala je nakon problema s pamćenjem, kada se bojala da boluje od Alzheimerove bolesti.

-Toliko sam se zabrinula za svoje pamćenje da sam otišla na magnetsku rezonancu. Saznala sam da imam tumor na mozgu, rekla je pjevačica.

Inače, sigurna je da je meningeom nastao jer je pretjerano koristila mobitel.

-To mi nijedan liječnik neće potvrditi, rekla je prije nekoliko godina u jednoj emisiji. Ali imam teoriju da je to povezano s tim. Mogla bih provesti sate držeći svoj stari mobitel.

Međutim, ona ne želi na operaciju. Ovaj tumor jako sporo raste, dobroćudan je i Cheryl priznaje da ne želi još jedan veliki ožiljak koji će je podsjećati na njezinu bolest i brige.

-Svakih šest mjeseci idem na preglede, ali ne želim ga ukloniti jer bi to značilo da imam još jedan veliki ožiljak, bila je prije nekoliko godina iskrena Sheryl Crow.

Naime, pjevačica je iza sebe ostavila bitku s rakom dojke, zbog čega je bila podvrgnuta lumpektomiji, odnosno djelomičnoj mastektomiji, nakon čega je 2006. godine bila na zračenju. Sljedećih godina suočila se s teškom depresijom.

No, danas se osjeća dobro, a u intervjuu je svoj tumor nazvala ‘još jednom neravninom na putu’.

Izvor: story.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti