Hana Hadžiavdagić: Ako mislite da materijalne stvari nisu važne idite u planine, živite bez struje

Piše: Azra

INSTAGRAM: @hana

Jedna od najpoznatijih influenserki u Bosni i Hercegovini Hana Hadžiavdagić-Tabaković nedavno je na svom Instagram profile podijelila interesantno mišljenje o današnjem životu. Bh. influenserica s adresom u Zagrebu, aktivna je na društvenim mrežama, te pored objava iz svoje svakodnevnice, Hana često sa svojim fanovima započinje razne teme, kao I što dijeli mišnjenja o pojedinim dešavanjima.

Ovaj put, Hana je podijelila interesantno mišljenje.

INSTAGRAM: @hana

-Činjenica je da živimo u svijetu materijalizma i da su materijalne stvari bitne. Budimo iskreni i realni to je jednostavno tako. Ako mislite da materijalne stvari uopće nisu važne idite u planine, živite bez struje, vode i telefona preko kojeg sad ovo čitate. Materijalizam čini život ljepšim ali kroz materijalizam ne tražite ljubav i prijateljstvo, poručila je Hana.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti