Fotografija iz prošlosti: Pogledajte kako je Damir Džumhur izgledao kao dječak

Piše: Azra

INSTAGRAM: @damirdzumhur

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur nedavno je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz prošlosti. Naime, na fotografiji je mali Damir iz perioda djetinjstva.

-Mali Džumi. Godina 1997., napisao je u opisu fotografije.

Inače, Damir je otac dječaka Luke kojeg je dobio tokom veze s Barbarom Šegetin, a s kojom je raskinuo prije 7 mjeseci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Damir Dzumhur (@damirdzumhur)

U jednom od intervjua Damir je otkrio kako provodi zajedničko vrijeme sa sinom, te koliko se promijenio od dolaska Luke na svijet.

– Naravno, uz njega je sve još ljepše i sada kada je on već porastao i kada nije mala beba, to daje neku novu dimenziju. Već mogu da šetam s njim i da ga držim za ruku, da zajedno idemo u kupovinu, da ga vodim u igraone i to je najljepše provedeno vrijeme. Njegov dolazak na svijet je potpuno promijenio i moj svijet i tek tada shvatate prave vrijednosti i šta su zapravo bitne stvari u životu. Ne postoji ljepša stvar nego postati otac, a ja sam najsretniji čovjek otkad u svom životu imam Luku, kazao nam je Damir.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti