Ove zvijezde su otvorile vrata svojih luksuznih ormara i pokazale šta u njima kriju

Piše: L. K. P.

Poznate ličnosti puno pažnje posvećuju odabiru doma, iako u njemu većina njih ne provodi puno vremena. To su redovno kuće s nekoliko spavaćih soba i kupaonica, bazenom i velikom okućnicom, teretanom i vlastitim kinom koje vrijede više miliona dolara. No, luksuzni namještaj i skupi kućanski aparati mogu se sakriti pred sadržajem njihovih ormara. Oni često odražavaju stil vlasnika, bilo kroz uređenje ili sadržaj u kojem dominiraju luksuzni komadi i modni rariteti. Tokom godina, mnoge su zvijezde otvorile vrata svog ormara i pokazale što u njima kriju.

Jennifer Lopez

Jedan od ormara kojeg bi voljela „pretresti“ svaka ljubiteljica mode je svakako onaj Jennifer Lopez. No, zapravo nije riječ samo o ormaru kao komadu namještaja, već o cijeloj sobi u kojoj postiže glam look. On se sastoji od velike prostorije s nekoliko manjih odjeljaka, a glavna prostorija je prepuna detalja poput stolića za šminkanje, elegantnih stolica, svjetiljki i prijenosnih stalaka za odjeću na kojoj vise dizajnerski komadi. U manjim sobama nalazi se njezina velika kolekcija cipela, torbica i drugih modnih dodataka. Kako bi postigla dubinu i dojam još veće prostorije, J.Lo je na određena mjesta u “ormaru” postavila velika ogledala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Mariah Carey

Pop zvijezda, kantautorica i glumica Mariah Carey ponosi se opsežnom kolekcijom haljina, cipela pa i sunčanih naočala. Njen ormar odiše glamurom starog Hollywooda. Volji skupljati predmete starih diva, a u njenom impresivnom ormaru može se pronaći džepno ogledalo i klavir Marilyn Monroe.

Svaki odjevni predmet u Mariahinom ormaru ima svoje mjesto, a neki od njih su izloženi baš kao u trgovini. Cijeli ormar je otvorenog tipa s fokusom na središnji dio s četiri velika prolaza između polica, dok je na kraju prostorije otvoreni ormar s hrpom dizajnerskih cipela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Paris Hilton

Bogata nasljednica, ali i uspješna poslovna žena, koja iza sebe ima 30 parfema s vlastitim potpisom, razne linije odjeće, kozmetike i modnih dodataka, sebe voli zvati princezom i modernom Barbikom. A da u potpunosti živi takav život, pokazala je nebrojeno puta na svom Instagram profilu i u video intervjuima za razne online magazine. Njena garderoba proteže se na nekoliko prostorija. U glavnoj se nalazi stakleni otok s mnoštvom ladica, a iznad njega visi veliki stakleni luster. Paris se u svakom trenutku voli osjećati glamurozno pa su u istom stilu napravljene i police za odjeću te organizacijski elementi.

DJ Khaled

Khaled bin Abdul Khaled, poznatiji po imenu DJ Khaled, muzički je producent i strastveni kolekcionar tenisica. Njegova kolekcija broji više od 10.000 pari tenisica, a većina ih je smještena u otvoreni tip ormara u nekoliko prostorija. Police se protežu od poda pa sve do stropa, zbog čega su Khaledu potrebne pokretne ljestve da bi dohvatio one smještene na najvišem mjestu. U Khalidovoj kolekciji tenisica nalaze se komadi izrađeni po mjeri te mnoge najrjeđe i najekskluzivnije tenisice ikada napravljene, kao što je žuti Nike Lebron 10 model.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

Cindy Crawford

Jedna od najtraženijih manekenki devedesetih, Cindy Crawford, voli jednostavnost i ležernost, što se održava i na dizajnu njenog ormara. Njemu je posvećena cijela jedna soba, no za razliku od svojih kolegica, Cindy ne pretjeruje s količinom odjeće ni cipela. Stil ormara je minimalistički, u crno-bijelom tonu, a prevladavaju police na kojima su uredno složene majice, hlače, puloveri i cipele, s nekoliko odjeljaka za košulje, haljine i torbe. Na sredini je otok u kojem čuva modne dodatke.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti