Zašto Kate Middleton često nosi zelena izdanja od glave do pete: Razlog će se svidjeti ženama

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @_kate_middleton_royal

Princeza Kate Middleton često nosi zelene kombinacije, a nedavno smo je imali priliku vidjeti na paradi povodom Dana svetog Patrika irske garde i nosila je prekrasnu zelenu zimsku haljinu koja joj je sezala gotovo do gležnja.

Princ William nazvao je ‘pukovnicom Catherine’ tokom govora u kojem je svoje pukovnijske dužnosti prenio na svoju suprugu. U decembru je Kate preuzela od Williama dužnost pukovnika nakon što ga je kralj Charles III imenovao novim pukovnikom velške garde.

I sada je, kao što to često čini, princeza Kate odjenula tirkiznu kreaciju Catherine Walker.

– Zaista ne mogu biti ponosnija što danas stojim ispred vas. Zaista je velika čast biti vaš pukovnik. Ovdje sam da vas saslušam, podržim i branim u svemu što radite – to je odgovornost koju ne shvaćam olako, rekla je.

Princeza od Walesa nosila je prekrasan broš u obliku djeteline koji predstavlja kraljevski puk.

Prema stručnjaku za nakit Maxwellu Stoneu iz Stephena Stonea, broš irska garda obično daje ženi kraljevske porodice. Vjeruje se da ga je dizajnirao Cartier, komad je izrađen od 18k žutog zlata i ima maleni, jedan smaragd u sredini listova.

– Prethodno su ga nosile kraljica majka i princeza Anne, a Kate ga je nosila tijekom nekoliko posjeta Sjevernoj Irskoj, kao i na proslavama Dana svetog Patrika, objasnio je.

No, ovo nije prvi put da je Kate odjenula zelene kombinacije, pa možemo zaključiti da joj je to jedna od omiljenih boja.

Razlog tome leži u činjenici da se savršeno može kombinirati uz opuštene dnevne varijante, od sakoa i hlača, do svečanih haljina i kaputa. Njenu odjeću uvijek dizajniraju i potpisuju velika imena poput Alexandera McQueena.

Stilist slavnih Lucas Armitage istaknuo je kako ta boja sjajno pristaje vojvotkinjinoj boji kose i tenu te da je često odjevena u ovu boju od glave do pete.

– Zelena je izvrsna boja za Kate jer laska njenoj kosi i tonu kože te joj daje svjež i zdrav sjaj. Možda se čini staromodno, ali ona je pravi dokaz da treba forsirati boju koja vam daje sjaj i ističe vašu ljepotu, a ne bilo koju drugu, rekao je stilist.

Kate često nosi zelene kapute, šešire i haljine koje kombinira uz bež ili crne salonke. Tu su i modni dodaci poput šalova i torbica koji su često zeleni, a jednobojno odijevanje od glave do pete ova stilistica označava kao odličan izbor kada želite ostaviti dobar dojam.

Velik broj žena odlučuje se za crnu, plavu ili sivu od glave do pete, dok zelenu mnoge izbjegavaju jer ne pristaje svim tonovima kože.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti