Angelina Jolie konačno nasmijana: Ovo je milijarder za kojeg vjeruju da je čini sretnom

Piše: Azra

Foto: Instagram @angelinajoliekl

Angelina Jolie (47) snimljena je prije nekoliko dana u društvu britanskog milijardera, a uskoro su krenula šuškanja o novoj romansi.

Glumica i rediteljica provela je u društvu Davida Mayera de Rothschilda (44) tri sata na ručku u restoranu u Malibuu. Oboje su bili odlično raspoloženi i Jolie se smješkala nakon dugo vremena.

Angelina je blistala u crnoj haljini s prorezima uz koju je nosila štikle i sunčane naočale. David je obukao plave hlače, sivu majicu i jaknu. Nije poznato je li njihov ručak bio privatne ili poslovne prirodne, no oboje slove za velike ekološke aktiviste.

Jolie nije komentirala svoj ljubavni život nakon što se raspao njezin brak s Bradom Pittom 2016. godine. Još traje njihova brakorazvodna parnica jer se ne slažu oko starateljstva nad djecom i raspodjele imovine.

Ipak, ranije se šuškalo o njezinoj vezi s reperom The Weekndom (33) s kojim je više puta snimljena, a često je bila i u društvu bivšeg supruga Jonnyja Leeja Millera (50).

Mnogi su se zapitali i ko je David s kojim se Angelina družila. Riječ je o članu jedne od najbogatije porodice na svijetu čiju je imovinu Forbes procijenio na više od 500 milijardi dolara. Porodica Rotschild započela je svoju bankarsku dinastiju u Europi u 1700-ima i otada ima velik utjecaj na ekonomsku i političku historiju.

David je najmlađe od troje djece bankara pokojnog Evelyna de Rothschilda i Victorije Lou Schott (74) iz Engleske. Njegovo srednje ime Mayer uzeto je od imena osnivača bankarskog carstva porodice Rothschild, Mayera Amschela Rothschilda.

S 20 godina je pokrenuo vlastiti posao u području muzike koji je kasnije prodao i kupio je organsku farmu od 1.100 hektara na Novom Zelandu. Nakon toga su ga pozvali da učestvuje u polarnoj ekspediciji, a to ga je iskustvo pretvorilo u poduzetnog eko-avanturista.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti