Jelena Karleuša pohvalila se poklonom od Bože Vreće: Ovo je razlog zbog kojeg se dive jedno drugom

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @karleusastar @bozovreco’s profile picture bozovreco

Pjevačica Jelena Karleuša je u više navrata isticala koliko voli i poštuje Božu Vreću, a sada joj se on jednim gestom odužio.

Naime, pjevačica je u više navrata isticala svoje divljenje prema bh. muzičaru, ali ni on nije ostao ravnodušan na Karleušinu podršku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ona je nedavno podržala „princa sevdaha“, a on joj je uzvratio emotivnim riječima. Međutim, pjevačica se tu nije zaustavila pa je izjavila da se divi njegovoj hrabrosti i upornosti, jer kao i ona, nailazi na osudu i sputavanje javnosti.

U znak zahvalnosti odlučio je da pošalje Karleuši poklon na kućnu adresu, a u pitanju je bio ogromni buket cvijeća koji je oduševio pjevačicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

-Kako divan poklon divnog Boža Vreća! Hvala, napisala je Jelena.

Vrećo inače voli da se ističe svojim ekscentričnim stilom, a to mu često polazi za rukom. Jednom prilikom je rekao kako je uvijek bio drugačiji od ostalih. Doduše, zbog toga mu je teško bilo da odrasta u sredini koja ne prihvata ljude koji su drugačiji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti