Mnogi se tome protive, ali ne Tijana Dapčević i njen muž: Mi tako radimo već 23 godine

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @tijana.dapcevic

Tijana Dapčević Todevska jedna je od najprepoznatljivijih umjetnica na našim prostorima. Proslavljena muzičarka, ali i glumica, svoju karijeru je izgradila isključivo uz pomoć talenta, unikatnosti i šarma.

Tijana je već više od dvije decenije u sretnom braku sa suprugom Milanom, sa kojim ima sina Vuka, a u njihovom slučaju spoj privatnog i poslovnog pokazao se kao izuzetno uspješan.

-Suprug Milan je moj muzički producent. Već 23 godine funkcionišemo i poslovno i privatno! Kod nas je to odličan spoj. Besprijekoran! Super nam je ovako i ništa ne bismo mijenjali. Zato ne vidim problem u tome da se miješa privatno i poslovno, ali svi smo drugačiji. Možda neko ne bi tako lijepo funkcionisao kao Milan i ja, kaže pjevačica, prenosi ‘Lepa i srećna’.

-Ako si normalan i civilizovan čovjek, onda prava prijateljstva postoje u svakoj profesiji, ne samo među pjevačicama ili pjevačima. Meni su Zorana Pavić, Ivana Peters, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, veoma dobre prijateljice. Već godinama se družimo, a često i radimo zajedno. Umijemo da spojimo lijepo i korisno, rekla je ona.

Pročitajte još