Ella Dvornik se oglasila o razvodu od Charlesa Piercea

Piše: L. K. P.

Već neko vrijeme kruže glasine o navodnim problemima u braku kćerke pokojnog kralja funka, Dine Dvornika s njenim 13 godina starijim suprugom s kojim je dobila dvije kćerke.

Ella Dvornik je u intervjuu za Ekran Večernjeg lista demantirala navode o razvodu te objasnila neke objave, za koje tvrdi da su mnogi pogrešno shvatili.

-Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, te taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su od posta lika iz metaverzuma, koji su vidjeli na profilu izmišljene osobe, povezali s mojim životom i napravili fake news, rekla im je Ella.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella je svojim objavama na društvenim mrežama slala dvosmislene poruke poput objave u kojoj kaže „Niko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih par mjeseci“ i poručuje „Sakrijte svoje muževe“, koje su dodatno potpirile šuškanja o njezinom razvodu.

Par se vjenčao 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u februaru, objavila fotografiju s vjenčanja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti